Warning: include(/home/vastheap/public_html/wp-includes/SimplePie/stats.php) [function.include]: failed to open stream: Permission denied in /home/vastheap/public_html/wp-config.php on line 5

Warning: include() [function.include]: Failed opening '/home/vastheap/public_html/wp-includes/SimplePie/stats.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php53/usr/share/pear:/opt/alt/php53/usr/share/php') in /home/vastheap/public_html/wp-config.php on line 5

Warning: base64_decode() has been disabled for security reasons in /home/vastheap/public_html/wp-config.php on line 65
Vast Heap » Blog Archive » 2010
08
Apr

2010

Posted by admin in Okategoriserade

2010 var året då vi kom igång ordentligt, fast då under namnet Secret Sergeants. Vi startar 2011 med en ny trummis och har en hel del spännande på gång. Dels några nya låtar, vi räknar med att komma in i studio och spela in under våren och inte minst spelningarna på Robbans i Kållekärr!


Comments are closed.