Warning: include(/home/vastheap/public_html/wp-includes/SimplePie/stats.php) [function.include]: failed to open stream: Permission denied in /home/vastheap/public_html/wp-config.php on line 5

Warning: include() [function.include]: Failed opening '/home/vastheap/public_html/wp-includes/SimplePie/stats.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php53/usr/share/pear:/opt/alt/php53/usr/share/php') in /home/vastheap/public_html/wp-config.php on line 5

Warning: base64_decode() has been disabled for security reasons in /home/vastheap/public_html/wp-config.php on line 65
Vast Heap » Musik

Nu har vi lirat in tre av våra låtar i studio!


No More Dreams
Musik: Martin Windt, Text: Johan Toftered


Musik & text: Johan Toftered


Made Of Earth
Musik & text: Martin Andréasson




Vast Love
Text:Johan Toftered, musik: Martin Windt


Don’t Leave Me Crying
Text: Johan Toftered musik: Martin Windt & Johan Toftered