Warning: include(/home/vastheap/public_html/wp-includes/SimplePie/stats.php) [function.include]: failed to open stream: Permission denied in /home/vastheap/public_html/wp-config.php on line 5

Warning: include() [function.include]: Failed opening '/home/vastheap/public_html/wp-includes/SimplePie/stats.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php53/usr/share/pear:/opt/alt/php53/usr/share/php') in /home/vastheap/public_html/wp-config.php on line 5

Warning: base64_decode() has been disabled for security reasons in /home/vastheap/public_html/wp-config.php on line 65
Vast Heap » Bandet

Hur det startade …

Det började med att Johan och Martin A spelade tillsammans för skojs skull hemma hos Martin. Det tog dock ett bra tag, när de skulle uppträda på Stora Höga skolans årliga cabaret 2009 och som de på allvar började tänka på att starta ett band. De visste att Martin W var en duktig gitarrist och fick med honom i bandet.

Efter cabareten låg bandprojektet på is ett tag och det var inte förrän fram på hösten 2009 som de började leta efter en trummis och fick slutligen tag på Christoffer Astegren. Martin W hade en klasskompis, Björn Elfving, som var väldigt bra på piano och synt och även han gick med i bandet.

Under 2010 kom bandet igång ordentligt under namnet Secret Sergeants och lirade även en del på scen, tex i Ale, på Saga Kulturhus i Skärhman, UKM i Stenungsund, Axeltalangen i Göteborg mm. De fick också pris vid spelningen på Hasselbacken i Stenungsund!

I slutet av 2010 började Björn och Christoffer känna att de ville söka en annan musikalisk inriktning och slutade i bandet. I början av 2011 började en ny trummis, David och gruppen hade tröttnat på bandnamnet och bestämde sej för att byta till Vast Heap.

Bandmedlemmar >>